Oferta activa: Deschide un cont pe Binance si ai 10% discount la comisione - Deschide un cont pe Ro.Exchange si primesti automat 22 de XRP
Despre noi
Criptomonedele sunt un domeniu destul de nou pe piață, un concept volatil pe care mulți îl consideră (în mod greșit) un joc de noroc. Dar din lipsa unei informări corecte, oamenii lasă oportunități bune să treacă pe lângă ei și apoi ridică din umeri, spunând ”eu nu am știut.”

Proiectul CryptoZZ s-a născut din dorința unei echipe mici de a oferi și altora oportunitatea de a valorifica informația momentului și de a valoriza experiența noastră.

Criptomonedele reprezintă un pas în evoluția unui sistem financiar și social. Sunt un concept nou și instabil la acest moment și, ca orice noutate, ele vin cu oportunități de investiții foarte bune (profituri mari), dar și cu riscuri mari.

Pentru a putea evalua corect aceste oportunități, este necesar să înțelegi ce sunt monedele digitale și de unde au venit, care le este scopul și care sunt previziune de viitor în ceea ce le privește.

Mai mult decât atât, considerăm că oricine ar trebui să aibă idee despre ce înseamnă bitcoin și piața de active digitale, indiferent dacă alegi să investești vreodată sau nu. Trăim într-o lume care, prin puterea internetului, se mișcă cu viteza luminii.

Nu rămâne în urmă! Măcar la nivel general, este important să știi!!!

În spatele CryptoZZ suntem o mică echipă de oameni pasionați de criptomonede și avem o experiență de peste 5 ani în domeniu. În tot acest timp, am experimentat mare parte din această piață (minare, tranzacționări, hodl-ing, etc). Am investit în monede foarte cunoscute, dar și în monede mici, am tranzacționat când piața era foarte sus, dar și în puncte cheie de cădere, am încercat majoritatea portofelelor digitale și am tranzacționat pe mare parte din platformele de pe piață, am pierdut bani, dar am și câștigat.

Am adunat toată această experiență, am comprimat-o și am hotărât să o dăm mai departe, pentru ca tu să nu faci greșelile noastre și să ai la dispoziție instrumente de încredere, testate și analizate.

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, îți stăm la dispoziție fie pe canalul de Youtube (la secțiunea comentarii), fie pe email, la adresa: [email protected]

Sunt alături de noi

Vlad Sas

CEO la vTrader.io
Cryptozz este un proiect care promoveaza adoptia. Mi-ar placea sa vad mai multe asemenea proiecte in Romania si sa vad o comunitate crypto mai unita. De aceea sustin Cryptozz.
alin timicer

Alin Timicer

Succes CryptoZZ! Cât mai multe materiale de calitate pentru a avea o comunitate informată și activă.
Recomand acest îndrumar tuturor!
alin timicer

Anamera

Passionate President "Learning Experience" NGO
Cred cu tarie ca video contentul este viitorul invatarii. Platforma CryptoZZ este un proiect ce educa si sustine o comunitate in continua crestere. Acest indrumar te va ajuta sa creezi o fundatie solida, informata intr-o industrie relativ noua!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram