contact: info@cryptozz.ro
Oferta activa: Deschide un cont pe Binance si ai 10% discount la comisione - Deschide un cont pe Ro.Exchange si primesti automat 22 de XRP
Termeni si condiții 

Informațiile prezentate pe acest website nu reprezintă un sfat financiar.

Acest website a fost scris pentru a prezenta informații despre tehnologiile blockchain și aplicațiile lor. Informația prezentată în site și canalele video promovate în el nu implică nici o relație contractuală.

Scopul său unic este de a furniza informații, astfel încât cititorii/urmăritorii să poată analiza și stabili dacă interacționează sau investesc în piața crypto. 

Oricine folosește informațiile prezentate, în tot sau în parte, își asuma întreaga responsabilitate pentru decizia de a investi.

Nici o secțiune din site nu este considerată ca o cerere de contribuție sau subscripție și nici nu se referă în nici un fel la o ofertă sau la o cerere de ofertă de cumpărare valori mobiliare. Informațiile prezentate nu sunt în conformitate cu și nici nu sunt supuse nici unei legi sau reglementări din orice jurisdicție care vizează protejarea contribuabililor. Anumite interpretări, estimări și informații financiare conținute în materialele din website constituie declarații anticipative. 

Astfel de declarații sau informații de perspectivă sunt considerate a fi riscuri și incertitudini, care pot determina ca evenimentele sau rezultatele reale să difere substanțial de estimările sau rezultatele implicite exprimate în astfel de declarații anticipative. 

Toate informațiile și materialele sunt bazate pe propriile noastre cercetări și sunt considerate păreri personale. Toate informațiile ar trebui să fie revizuite de către cititor prin propria sa analiză.

Investițiile în criptomonede sunt riscante și recomandarea noastră este să investiți cât vă puteți permite să pierdeți.

Este responsabilitatea exclusivă a cititorului/urmăritorului pentru a se asigura că participarea la tranzacționarea de criptomonede nu este interzisă în conformitate cu legile aplicabile ale țării sale de domiciliu .
îndrumar Crypto
Copyright © 2019

Bitcoin
35tL6Rr7umV8B8r1pqfsWpkoc3t7tPCt91
Ethereum:
0x24EC4acaefe1C19907689EE8D4630d02f5406C4f
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram